The Courtyard at Holborn Studios

Explore the space with our 360° tour

The Courtyard at Holborn Studios has plenty of room for parking. It is secure and accessible by a lifting gate.

Specifications

The cobbled courtyard supplies permanent parking for residents and limited parking spaces for daily guests.

When cleared of vehicles it makes a wonderful site for outside corporate launches, being connected via a corridor to about a third of a mile long canal side pontoon and moorings.

Enquires

Make a booking

Explore our other spaces

Make a booking

This website uses ‘cookies’ to give you the best user experience possible and us statistical data about our visitors and how they have used our site. No personal details shared by cookies can identify you. Using this website means you’re happy with this. You can find out more about the cookies we use at our Cookie Use Page or by clicking link in the footer. To hide and accept this message, click OK.